Jump to content

DONT STAY LURKING AS A GUEST,

JOIN TEF AND BENEFIT FROM MEMBERSHIP:

CLICK HERE TO JOIN.
  • 0
Sign in to follow this  
Lannielectrical

easycert problem

Question

Lannielectrical

Has anybody else had a problem with the easycert software on the iPad ??

I updated on the laptop but after I refreshed on my iPad it now loses the bottom part of the certificate instead of having the boxes it just puts in what is typed in the box with no surround????

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
shed69

have you got the font background as white instead of a greyish colour???

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Lannielectrical

Yes it's the greyish colour it was all ok until I updated

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Canoeboy

Email Brian at easycert, it may be a problem their end

---------- Post Auto-Merged at 20:57 ---------- Previous post was made at 20:56 ----------

Take a screen shot of the iPad also and tell him what cert you were on (if its in the cloud) and what you were doing

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

Terms of UseWe have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.