Jump to content

DONT STAY LURKING AS A GUEST,

JOIN TEF AND BENEFIT FROM MEMBERSHIP:

CLICK HERE TO JOIN.

Recommended Posts

Hollibob

Hi all my name is Brian and I hope one of you people can help me I have a securitech Alarm model C023-203

the problem is we had a power cut a few weeks ago and the alarm was bleeping when power was off 

when the power reset since then when I put my alarm code in it doesn’t make the bleeping sound I.E the 10 second noise till it sets correctly 

and if I open my patio door then close it will work  fine but only once then back to no delay

I have changed the battery but to no avail 

PLEASE HELP

Share this post


Link to post
Share on other sites
Richard-the-ninth

Since you said "I put my alarm code in it doesn’t make the bleeping sound I.E the 10 second noise till it sets correctly " I would guess that as the battery was flat / nearly flat when you had a powercut your panel has defaulted. You need the engineers manual to re programme it.

 

Its an old panel, I would take this opportunity to change it to something much better and upto date.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Terms of UseWe have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.