Jump to content

DONT STAY LURKING AS A GUEST,

JOIN TEF AND BENEFIT FROM MEMBERSHIP:

CLICK HERE TO JOIN.
Geoff1946

Website security certificate

Recommended Posts

Geoff1946

I've just today started getting security warnings that the site certificate is invalid. Had to override it to post this.

 

Is there a problem?  I don't think its my end as everything else works OK.

 

Geoff 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Doc Hudson
18 minutes ago, Geoff1946 said:

I've just today started getting security warnings that the site certificate is invalid. Had to override it to post this.

 

Is there a problem?  I don't think its my end as everything else works OK.

 

Geoff 

 

I am getting the same message, and had to manually override to continue to the forum. 

 

Doc H.

Share this post


Link to post
Share on other sites
UNG

I had the same security warning and had to add it to my exceptions to get to the forum

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andy™

same here

Share this post


Link to post
Share on other sites
Doc Hudson

Well I assume our forum tech support guru has now printed and laminated some new certificates, swapped them into the picture frames from the old certificates and hung them back up on the wall behind the receptionist. As all seems to be flowing again.  Any comments Deke?   (He was talking about dodgy Ink Cartridges on an earlier thread, so I guess the printed certificates weren't up to scratch due to cheap ink?)

 

Doc H 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sharpend

I didn’t even get a message, I just thought you’d all pulled the plug. Just got a blank page. 
 

so note to those at the back, can we please stay calm and keep up as there’s nowhere else quite like this place. 
 

thankyou. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
ProDave

An odd quirk related to yesterdays "issues"

 

I could view the site if I ticked the box to tell by browser to stop being silly and let me view it anyway. But then if I tried to post anything, the normal post editor screen came up, except it was missing the box into which you type your text, so I could not post anything.

 

Glad to have the forum back to normal.

Share this post


Link to post
Share on other sites
sprocketflup

Similiar here, except there was no way of overriding the recommendation that I don't navigate to this site. So I watched porn instead. Winning

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tony S

I switched from Chrome to FireFox, still the same result.

 

Things are back to normal now so no worries.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Geoff1946

Yes, all is well, so thank you to who-ever fixed it. 

(Assuming someone did fix a fault, and it wasn't just an internet poltergeist or equivalent) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Terms of UseWe have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.